Projecten

Gezond Bedrijven heeft voor de volgende bedrijven 'Word je eigen bedrijf' projecten verzorgd:

  • Cordaan, programma's GB NU Fit
  • Ordina, programma GB Evenementen & GB NU Fit
  • ABN AMRO, programma's GB NU Fit
  • Rabobank, programma's GB NU Fit
  • Human Basics, programma's GB NU Fit Intensief
  • Hogere Hotelschool, programma GB Workshop "Word je eigen bedrijf"
  • Delta Lloyd, programma's GB Actueel Stoppen met Roken & GB Evenementen
  • Bugaboo, programma's GB Evenementen en GB NU Fit
  • M&S Mode, programma's Prognos Scan Plus en GB Nu Fit Intensief

Testimonials

Coaching

"Ron is een ervaren professionele coach die vanuit voelen en met een zelf ontwikkelde filosofie werkt die denk ik uniek is. Thuiskomen is fijn heb ik gemerkt. Hij gaf mij meteen het gevoel dat ik een unieke persoonlijkheid ben die alles kan bereiken. Ik vond het knap dat hij op basis van enkele gesprekken mij kon analyseren en op weg hielp om het beste uit mezelf te halen.
Frits B. accountant


Ron is een rasoptimist en levenskunstenaar met een bijzonder positieve kijk op zaken en is in staat om op een doeltreffende wijze een spiegel voor te houden. Door Ron ben ik tot het inzicht gekomen wat echt belangrijk is en ik heb zijn praktische adviezen met plezier opgevolgd. Ik voel me een ander mens.
Wim H. HR manager


"Ron, you gave me with only a few words, the power to unlock destructive behaviors and to shape new possibilities on my dead-end situation. You're the one I turn to when I need a strong dose of inspired wisdom and want to write a new and exciting page in my life"
Felix S. creative director


Ron heeft mij mijn zelfvertrouwen en zelfrespect teruggegeven."
Kristel B. account manager


"Na het coachingsgesprek met jou kreeg ik heel veel energie en dit heeft o.a. in gang gezet dat ik meer bij mezelf (mijn eigen gevoel en intuïtie) wil blijven. Ik heb een gevoel van ruimte en energie en heb me sinds jaren niet meer zo gevoeld. Ik leef weer!
Leo V. kunstenaar


Ron reikt je technieken aan waardoor je jezelf kunt blijven verbeteren. Hij motiveert je om actie te ondernemen en vooral niet bang te zijn om in het diepe te springen. Hij leert je hoe je je gedrag kunt veranderen door je af te vragen wat jij belangrijk vindt in het leven en wat jou gelukkig maakt. En daarna geeft hij je praktische tools om mee aan de slag te gaan. Ik voel me veel krachtiger, meer gewaardeerd, heb veel meer zelfvertrouwen en heb energie voor 10. Ron, hartstikke veel dankjewel.
Sonja H. Afdelingshoofd


Naar top.

Combi-programma

"Ron, toen ik bij jullie kwam wist ik eerlijk gezegd niet wat ik kon verwachten. Je gaf me meteen aan vooral geen verwachting te hebben, wat ik gek vond. Na de passieloop bij Pieter, de meting bij Karin, jouw behandeling, coaching en de heerlijke lunch waar we alles nog eens bespraken kreeg ik al een idee wat je bedoelde. Nu één week later sta ik helemaal paf van het resultaat. Op de eerste plaats slaap ik als een roos, wat ik nog niet eerder meegemaakt heb, echt een enorme verademing. Ook de pijn onder in mijn rug voel ik niet meer, ik denk ook door de oefeningen die je me gaf. De oefeningen voor mijn ademhaling doe ik trouw elke ochtend en avond en dat geeft me veel rust. Ook drink ik minder koffie en steeds ook een glas water erbij, nu nog proberen de twee liter te halen. En ook heb ik nu door jouw heldere coaching een heel goede focus op wat ik nu wil. Heel hartelijk bedankt voor jullie hulp, ik voel me veel krachtiger en het lijkt wel of ik nu veel meer zelfvertrouwen heb. Ik hou je op de hoogte en zal dit zeker doorbriefen aan ons management".
Pauline M, HR manager


Ron helped me reconnect to my soul and to listen to its calling again. He helped me silence my inner critic and accept myself wholly, for better or worse. For a number of years I have been living out someone else's dream and it is mainly due to my sessions with Ron that I am now chasing my own. And what I find totally awesome: I never felt better physically as the practical advice I received regarding my lifestyle. Thanks Ron!
Andre S. Sr. Business Service Manager


Achteraf had ik spijt van het woord zwevend, dat ik bij de intake gebruikte. Nu ik het hele traject doorlopen heb en ik een metamorfose heb ondergaan weet ik beter. Maar liefst 18 kilo ben ik afgevallen, heb me nog nooit zo rustig gevoeld en kan me niet meer voorstellen dat ik het leven leidde dat ik leefde. Karin, ook jij, wat een geschenk ben je geweest en ik blijf zeker bij je komen. Ron, je hebt een wonder verricht!
Sabine R. directeur


Ik vond het een behoorlijke shock om te zien hoe ver mijn energie was weggezakt en hoeveel roofbouw ik op mijn lichaam en geest had gedaan. Het evenwicht was zoek. Heel mooi dat jullie in stappen werken aan een rustig maar diep herstel en opbouw. Niet alles tegelijk en oppervlakkig, maar rustig en grondig in fasen. Eerst mijn basis sterk maken om vervolgens een aantal details aan te pakken. Ook de ademhalings- test en bijbehorende correctie met de Heartmath was een indrukwekkende ervaring en voor mij ook weer een logische stap om in de toekomst te zorgen dat ik optimaal in evenwicht blijf. Het voelt goed om te weten waar mijn zwakke punten zitten en te weten hoe ik daar snel en preventief op kan reageren. Ik blijf zeker komen.
Olaf B. projectmanager


"Vanuit mijn functie als HR manager tracht ik in het kader van gezonde en gemotiveerde werknemers te onderzoeken wat de juiste aanpak is in geval van ziekte, om te voorkomen dat iemand langdurig uitvalt door chronische klachten. Nadat ik positieve feedback had ontvangen van mensen die jullie programma hadden doorlopen, vond ik het belangrijk om zelf te ervaren wat één en ander inhoudt. En ik moet zeggen dat ik blij verrast ben. Er zijn mij essentiële aandachtspunten aangereikt waar ik nu met veel plezier en energie aan werk. Ik vond het een heel bijzonder programma.
Judith R. HR manager


Stoppen met Roken

Inmiddels hebben we het project Stoppen met Roken achter de rug en ik was natuurlijk erg benieuwd naar het eindresultaat en of jullie in staat waren om jullie belofte van 35% stopt waar te maken. Nu, bij evaluatie na 6 maanden blijkt 55% van de deelnemers gestopt te zijn, zeker verrassend en een mooie score. Dankjewel voor jullie enthousiaste bijdrage! Ook jullie aanpak is door mij en alle deelnemers als erg positief ervaren.
Hans W. HR manager


Naar top.

Gewichtbeheersing

Annette S.

Vooraf:
"Hallo ik ben Annette S., ik ben 49 jaar en ik woog voordat ik aan de Bio-hcg+ Momentum kuur begon 105 kilo, veel te veel dus! Het was tijd om hier wat aan te gaan doen. Elke keer begon ik, maar hield het niet vol. Ik denk dat ik bijna elk dieet heb geprobeerd.

Na de kuur:
Ik ben nu 9 maanden verder en ik weeg nu 73 kilo. Het kost me weinig moeite om dit vol te houden en heb geen last van eetbuien. De begeleiding was zeer goed en heel belangrijk. Met al mijn vragen en problemen kon ik bij Karin terecht. De sfeer was heel ontspannen en openhartig. Eigenlijk ben ik een heel nieuw mens geworden. Ik voel me mooier, zekerder, vrolijker, gezonder en veel zelfbewuster, en bovenal veel slanker."


Bastiaan V.

Vooraf:
"Mijn naam is Bastiaan V. en eind 2008 woog ik 147,3 kilo.
Uiteraard had ik al wel diverse diëten geprobeerd, maar altijd met weinig tot geen resultaat. Helaas strandden deze pogingen vaak binnen korte tijd omdat het weinig tot geen voldaan resultaat gaf. Tevens bleek vorig jaar dat ik leed aan slaap apneu.

Na de kuur:
Ik weeg nu dus (nog maar) 105,8 kilo.
Omdat ik minder gewicht mee te dragen heb voel ik me een stuk energieker, fitter maar vooral zekerder. Tevens blijkt dat ik nu ook van mijn slaap apneu af ben. Ik kan het dan ook echt iedereen aan bevelen ook al bent u net zo sceptisch als ik in het begin, u zult zien dat het echt werkt. Voor mij bleek het een echt wonder middel.
Ik wens u veel succes met de kuur en laat u zelf verrassen door de geweldige resultaten."


Naar top.

Onze programma's

GB "Word Je Eigen Bedrijf"
GB Executives
GB Evenementen
GB Prognos Scan Plus
GB NU Fit
GB Actueel
GB & Partners

Gezond Bedrijven

Ron Tenten
Telefoon: +31 (0)6 24 60 99 35
E-mail: ron@NU-genieten.nl

KvK Amsterdam: 33289839
BTW nr: 0859.93.773.B01
Triodosbank rek.nr: 19.85.34.914