Samen Sterk & Vitaal

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens zijn eigen bedrijf is en deze zo winstgevend mogelijk wil laten zijn. Dat is ook ons vertrekpunt en uitnodiging aan jou: 'Word je eigen bedrijf'. Door goed voor onszelf te zorgen voelen we ons gezonder, jonger, vitaler, energieker en meer in balans. En daarna het beste van jezelf geven... da's pas echt kicken!

Missie

We helpen bedrijven graag met hun strategisch gezondheidsmanagement.

Samen bouwen aan een authentieke & duurzame welzijnsrelatie. Samen de handen ineenslaan en zorgen voor een krachtig en vitaal fundament onder uw organisatie waarmee u vrijwel elk gesteld doel kunt bereiken omdat het vooral mensenwerk blijft.

Met onze 'Enjoy Health' programma's maken we het verschil. Een nieuwe beleving van gezondheid gebaseerd op plezier waarmee we en passant meehelpen om de gezondheidszorg in Nederland weer gezond te maken. Wij brengen gezondheid logisch terug bij mensen, onszelf dus, met ook aandacht voor actuele issues als overgewicht en diabetes.

En het gaat verder... vervolgens samen met u en onze partnerbedrijven aandacht geven aan duurzaam beleid & actie ondernemen richting andere relevante maatschappelijke items die in het verlengde van ons welzijn liggen.

Verbinden

Verbinden maakt belangrijk onderdeel uit van sociale innovatie.

1 van de definities van sociale innovatie is: "Organisatieveranderingen die een positief effect hebben op de productiviteit van medewerkers."


Sociale innovatie loont daarom niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie. Een hogere productiviteit betekent immers dat met evenveel medewerkers meer kan worden geproduceerd. Dat is niet alleen goed voor de winstgevendheid van het bedrijf, maar het biedt ook zekerheid voor de komende jaren, als het aanbod aan werknemers sterk zal afnemen. Tot zover deze definitie.

Voor ons betekent verbinden vooral dat je je eerst verbind met jezelf en dat je hier erg blij van word. Vervolgens verbind je dit met je omgeving. Winst verzekerd!

Samen met u zetten we 'Word je eigen bedrijf' in als basis en vertrekpunt om innovatief en duurzaam gezondheidsbeleid te ontwikkelen.

We inspireren uw medewerkers om vanuit intrinsieke motivatie te werken aan hun eigen gezondheid en welzijn, waardoor uiteindelijk het hele bedrijf profiteert van een gezonde cultuuromslag. Ook een gezonde leef- en werkomgeving maakt daar deel van uit.

Wilt u ook welzijn op een effectieve manier verbinden aan werken neem dan contact op met ons.

Het hart van Gezond Bedrijven wordt gevormd door:

Ron Tenten

Ron Tenten.

1 van mijn NU genietingen: zaterdagochtend vroeg gras "opsnuiven" en mijn zoontje te zien buffelen op het voetbalveld. De andere?

Gezond Bedrijven natuurlijk, waar ik het een grote uitdaging vind om mensen in bedrijven en daarbuiten te verbinden. Dit doen we door middel van onze uitdagende en spannende "Enjoy Health"programma's en het is kicken om ze vervolgens blij & vitaler te zien worden. Fantastisch werk & fantastisch om door te geven, elk moment is genieten! Join us!

View Ron Tenten's profile on LinkedIn

Karin Glaser

Karin Glaser

NU genieten betekent voor mij ook, samen aan tafel en genieten van heerlijk eerlijk eten! En dan kom ik bij wat ik doe, mijn andere genietingen.
Een groot gedeelte van mijn leven ben ik gefascineerd door de relatie tussen lichaam en geest en de vele toepassingen daarvan op het gebied van energie en bewustzijnsontwikkeling. Hierbij maak ik o.a gebruik van het high-tech prognose & therapie systeem Prognos, energetische geneeswijzen, gewichtsbeheersing etc.
Ik bied veelzijdige ondersteuning bij het in balans brengen en vitaliseren van uw leven wat zo prachtig aansluit bij de doelstelling van Gezond Bedrijven: vitaal/energiek zijn en mede hierdoor.............. NU Gezond Genieten!

Arnoud Bernhard

Arnoud Bernhard

NU genieten betekent voor mij creatief bezig zijn. Of het nu gaat om het ontwerpen van een huisstijl of lekker met mijn camera in de buitenlucht foto's maken.
Dan verlies ik alle stress, zorgen en ga ik helemaal op in het moment.
Het mooiste wat je immers kan vormgeven is je eigen leven.

View Arnoud Bernhard's profile on LinkedIn

Onze programma's

GB "Word Je Eigen Bedrijf"
GB Executives
GB Evenementen
GB Prognos Scan Plus
GB NU Fit
GB Actueel
GB & Partners

Gezond Bedrijven

Ron Tenten
Telefoon: +31 (0)6 24 60 99 35
E-mail: ron@NU-genieten.nl

KvK Amsterdam: 33289839
BTW nr: 0859.93.773.B01
Triodosbank rek.nr: 19.85.34.914